Nu är hösten på ingång......men vi som är i Spanien märker inte av den så mycket än. Jag sitter här på strandkanten och njuter en sen söndagseftermiddag efter städning och lite matlagningsbestyr så jag har lite lunchlådor till veckan.

Jag tycker om att laga mat , det är roligt och avkopplande men jag har ett pyttelitet kök och det ser ut som ett världskrig efter mina sessioner….men men det är det värt.

Bra och god mat är viktigt för mig , det är ju det som bygger upp och stärker mitt välmående och hälsa. Jo jag har en fråga till dig: Upplever du att din hud känns ständigt torr? Det gjorde min innan jag började med naturkosmetik. Det är nämligen så att skillnaden mellan Naturkosmetik och Traditionell hudvård är att i traditionell är det oftast petroleum baser och vad är det….?

Jo det är råolja och bensin, alltså plaster som täpper till huden så vi kan inte bli annat än torra då.

Huden är  vårat största organ som ska skydda och hjälpa till att rena dom inre organen. Alltså kan den inte uträtta sitt arbete då huden är tilltäppt av dessa skadliga ämnen.

I naturkosmetiken används rena vegetabiliska oljor som bygger upp och stärker, då kan huden utföra sitt arbete bättre. Så om du använder traditionell hudvård idag råder jag dig att nästa gång  du behöver köpa en ny produkt , pröva en från naturkosmetikens underbara värld. För precis som dom flesta idag är ganska  medvetna om att maten vi stoppar i oss ska vara så ren och fri från gifter som möjligt så är det precis likadant med hudvård.

Vår hud är väl värd att bli omhändertagen. Vi har bara en hud , en kropp, ett liv.


Lev väl!30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla